Doi turişti români aflaţi în pericol de SCUFUNDARE au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră din Chilia

Doi turişti români aflaţi în pericol de scufundare au fost salvaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, de poliţiştii de frontieră din Chilia.

434 afișări
Imaginea articolului Doi turişti români aflaţi în pericol de SCUFUNDARE au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră din Chilia

Doi turişti români aflaţi în pericol de SCUFUNDARE au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră din Chilia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Chilia au fost sesizaţi telefonic de către Serviciul de Urgenţă 112 despre faptul că pe braţul Chilia, în zona kilometrului fluvial 11, se află o ambarcaţiune în pericol de scufundare, iar la bordul acesteia sunt două persoane.

Poliţiştii de frontieră au ancorat şalupa la mal, au evacuat apa din aceasta, au identificat şi remediat cauza infiltrărilor de apă, respectiv deblocarea pompei de santină.

Cele două persoane, în vârstă de 51, respectiv 59 de ani aflate la bordul ambarcaţiunii, în scop turistic, au decis, nemaifiind în pericol, să rămână în acelaşi loc, urmând ca în cursul zilei de miercuri să meargă spre Tulcea cu o altă ambarcaţiune, care aparţinea unei cunoştinţe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici