Doi urşi loviţi de maşini pe şosea, în Mureş. Unul dintre ei a murit

Doi urşi au fost loviţi de maşini, pe Drumul Naţional 15 din judeţul Mureş. Potrivit IPJ Mureş, unul dintre urşi a murit.

1797 afișări
Imaginea articolului Doi urşi loviţi de maşini pe şosea, în Mureş. Unul dintre ei a murit

Doi urşi loviţi de maşini pe şosea, în Mureş. Unul dintre ei a murit

Poliţia din Reghin a fost sesizată joi seară că pe DN 15 E 578, la intrarea în localitatea Brâncoveneşti, un urs a fost lovit de un autoturism. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un şofer care mergea dinspre Topliţa spre Reghin, la intrarea în localitatea Brâncoveneşti, a lovit un urs care i-a apărut brusc în faţă, rănindu-l grav.

De asemenea, vineri noaptea, poliţiştii din Petelea au mers pe DN 15, pe varianta ocolitoare a localităţii, unde un bărbat a reclamat că a observat un urs decedat.

Pe marginea drumului a fost găsit ursul mort, cel mai probabil lovit de un autoturism.

În ambele cazuri, exemplarele de urşi au fost predate paznicilor de vânătoare din cadrul Asociaţiilor de Vânătoare cu competenţe în zonele respective, spun poliţiştii.

Taguri:
urşi,
maşini,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici