Dolj: 800 de poliţişti au pornit în căutarea unui bărbat care a evadat

  • Bărbatul care, joi seara, a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj a fost dat în consemn la frontieră.
  • Este căutat de 800 de poliţişti şi de câini antrenaţi pentru misiuni de căutare.
679 afișări
Imaginea articolului Dolj: 800 de poliţişti au pornit în căutarea unui bărbat care a evadat

Dolj: 800 de poliţişti au pornit în căutarea unui bărbat care a evadat

Căutarea tânărului de 23 de ani, evadat în cursul serii trecute, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, a continuat pe parcursul întregii nopţi, fiind mobilizate peste 800 de poliţişti de la toate structurile, anunţă reprezentanţii Poliţiei.

De asemenea, tânărul a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la fontiera de stat a României şi au fost instituite filtre rutiere în tot judeţul Dolj.

Totodată, au fost organizate echipe de căutare în municipiul Craiova, în oraşul Filiaşi şi în comunele Unirea şi Motăţei. În activităţi sunt folosiţi şi câini de urmă.

În plus, poliţiştii au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere video în vederea stabilirii itinerariului evadatului.

Un bărbat de 23 de ani a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Tânărul are 1.77 metri înălţime, 65 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.

În momentul evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare avea încălţăminte de culoare închisă.

Bărbatul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici