Dolj: Bărbatul care a omorât în bătaie un copil de trei ani a fost arestat

Bărbatul din comuna Moţăţei, judeţul Dolj, reţinut după ce a ucis în bătaie un copil în vârstă de trei ani a fost arestat preventiv, în noaptea de duminică spre luni, pentru omor calificat.

278 afișări
Imaginea articolului Dolj: Bărbatul care a omorât în bătaie un copil de trei ani a fost arestat

Dolj: Bărbatul care a omorât în bătaie un copil de trei ani a fost arestat (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, procurorul Magda Bădescu, pe numele lui Cristian Nicolae, în vârstă de 32 de ani, Tribunalul Dolj a emis mandat de arestare pentru 29 de zile, pentru omor calificat.

Decizia poate fi atacată la Curtea de Apel Craiova.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalul Dolj a precizat că în cursul zilei de luni urmează să fie făcută necropsia în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor morţii copilului.

În noaptea de sâmbătă spre duminică bărbatul, în vârstă de 32 de ani, care era băut, a început să se certe cu concubina lui, pe care a luat-o la bătaie. Ulterior, deranjat de plânsetele copilului de trei ani al femeii, bărbatul a început să îl lovească şi pe acesta.

În urma loviturilor primite, copilul a murit.

Vecinii celor doi au povestit că femeia a plecat de acasă după ce a fost bătută de concubinul său şi l-a lăsat pe copil în casă.

Copilul a fost găsit mort în casă a doua zi, de către tatăl bărbatului.

Procurorii doljeni au ridicat de la faţa locului un lemn dintr-o masă şi o bâtă cu care ar fi fost lovit copilul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici