Dolj: O fetiţă a murit şi două persoane au fost rănite într-un accident rutier

O fetiţă în vârstă de 12 ani a murit, sâmbătă după-amiază, iar alte două persoane au ajuns în stare gravă la spital, in urma unui accident rutier petrecut în comuna Terpezita, judeţul Dolj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1490 afișări
Imaginea articolului Dolj: O fetiţă a murit şi două persoane au fost rănite într-un accident rutier

Dolj: O fetiţă a murit şi două persoane au fost rănite într-un accident rutier

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, decesul fetiţei a fost declarat de medicul de pe ambulanţă. Alte două persoane au fost transportate în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Accidentul s-a petrecut după ce autoturismul în care se aflau cele trei victime a intrat pe contrasens, potrivit IPJ Olt.

„Un autoturism care se deplasa către Craiova a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o altă maşină, care circula din sens opus. Din autoturismul care a intrat pe contrasens au rezultat trei victime: un bărbat şi o femeie, care au fost transportaţi la spital şi o fetiţă de 12 ani, care a decedat la faţa locului. Din celălalt autoturism, nu este nicio persoană rănită”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Barbu.

Barbu a adăugat că s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

La ora transmiterii acestei ştiri, mai multe echipaje de poliţie care fluidizează traficul rutier, în zona producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici