Domeniul IT, cel mai vânat de români

  • Cererea pentru noi joburi a crescut în luna iulie cu 38% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut
  • În topul preferinţelor românilor se află domeniul IT, cu 20 de mii de căutări în online
  • Sectorul pharma a înregsitrat o scădere a interesului candidaţilor de 25%
610 afișări
Imaginea articolului Domeniul IT, cel mai vânat de români

Şi tu îţi cauţi job? Iată că românii au aplicat tot mai mult pentru noi locuri de muncă în luna iulie, cu 38% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, arată o analiză BestJobs. Angajaţii din IT au fost printre cei mai activi în căutarea unui loc de muncă, dublu faţă de media lunilor anterioare. Şi Andrei, programator IT, e în căutare de oportunităţi noi pe piaţa muncii. I-ar plăcea să lucreze într-un mediu liniştit, alături de o echipă unită.

ANDREI MAZURU, programator IT: ” 2.500-3.000 de lei, cam aşa ar fi un salariu de bază tip începător. Din trei în trei luni ar fi de preferat o mărire de salariu pentru a da un imbold pentru perfomanţă.  De acasă nu sună rău niciodată pentru că pur şi simplu eşti în zona ta de confort. Intri direct în acţiune în momentul în care te-ai trezit.Poţi să lucrezi într-un alt ritm, să nu mai fie ritmul acela alert de birou şi ai o gândire mult mai liberă”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici