„Dor de mami...”: Iubitul Elenei Udrea a postat o nouă fotografie cu fetiţa cuplului

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a postat pe Facebook un nou mesaj, însoţit de o nouă fotografie cu Eva Maria, fiica pe care o are cu Elena Udrea. Este a doua postare transmisă de acesta după ce Elena Udrea a fost prinsă şi arestată în Costa Rica.

10990 afișări
Imaginea articolului „Dor de mami...”: Iubitul Elenei Udrea a postat o nouă fotografie cu fetiţa cuplului

Foto: Facebook/Alexandrov Adrian

"Exista locuri in INIMA ❤️ despre care nici macar nu stii ca exista, pana cand nu iubesti un copil 😘 Dor de Mami...", a scris Alexandrov în a doua postare pe Facebook după ce Elena Udrea a fost prinsă de Interpol.

În primul mesaj transmis de Adrian Alexandrov, acesta a transmis că Elena Udrea este o femeie puternică. „Am ales să fac această postare, cu Elena şi fetiţă noastră Eva Maria, în semn de mulţumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susţinere şi încurajare. Trecem prin momente dificile şi tot ce ne dorim este că micuţa noastră, un suflet nevinovat... să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternică şi va trebui să rămână puternică în continuare pentru ea şi pentru fetiţă noastră. PS: Îmi este greu să înţeleg sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România care găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni din braţele mamei”, a scris pe 5 octombrie iubitul Elenei Udrea pe Facebook.

Elena Udrea şi Alina Bica vor sta în arest preventiv două luni, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România, a anunţat Gustavo Chinchilla, şeful Biroului local al Interpol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici