Doraly Expo Market, după percheziţiile Poliţiei: „Impunem clauze de etică şi integritate tuturor agenţilor comerciali”

  • Reprezentanţii Expo Market Doraly din Ilfov subliniază că impune clauze de etică şi integritate comercianţilor din depozit
  • Precizările vin după percheziţiile Poliţiei într-un dosar de înşelăciune
  • În dosar, mai mulţi cetăţeni de origine arabă ar fi falsificat detergent şi spirt
523 afișări
Imaginea articolului Doraly Expo Market, după percheziţiile Poliţiei: „Impunem clauze de etică şi integritate tuturor agenţilor comerciali”

Sursa FOTO: Profimedia

Reprezentanţii depozitului Doraly din Ilfov precizează, după percheziţiile Poliţiei de săptămâna trecută, că „Doraly nu tolerează sub nicio formă desfăşurarea de activităţi ilegale în interiorul spaţiilor oferite spre închiriere şi impune clauze de etică şi integritate tuturor agenţilor comerciali cu care stabileşte relaţii contractuale”.

„Strategia Doraly este de a crea premizele unui comerţ modern, civilizat şi corect, astfel că, în toţi cei 27 de ani de existenţă, am investit continuu, ceea ce a dus la extinderea suprafeţei comerciale, a gamei de produse oferite şi a numărului de cumpărători din toată ţara. Un alt avantaj esenţial pentru orice compărător este acela că preţurile sunt foarte accesibile, acest lucru datorându-se faptului că majoritatea comercianţilor sunt direct importatori sau producători; în acest sens, un accent deosebit se pune pe produsele româneşti”, subliniază reprezentanţii depozitului.

Precizările vin după ce Poliţia a făcut mai multe percheziţii în mai multe locaţii din Bucureşti şi Ilfov.

În urma celor 12 percheziţii, poliţiştii au ridicat „tone de produse de curăţenie, igienă şi alcool sanitar contrafăcute şi obiecte folosite la contrafacerea lor”, între care: 48 de saci de 10 kg. cu detergent, 29 de pachete de clor, inscripţionate cu o marcă cunoscută, 400 de cutii de detergent de aproape jumătate de kilogram, 28 de sticle  de detergent de vase contrafăcut, 44 de sticle de 1 litru, de clor, 17 saci cu praf alb asemănător detergentului, peste 100 de role „lichid pentru spălat vase”, ataşabile pe spatele sticlei de detergent, 8 saci conţinând capace asemănătoare celor utilizate pentru sticlele de lichid de spălat vase original, alte 50 de capace pentru găleată de detergent de haine, peste 18.000 de sticle din plastic de 1 litru cu lichid asemănător clorului şi 3.000 de etichete pentru inscripţionat recipientele, 2 butoaie ce conţin fiecare aproximativ 200 de litri de lichid cu miros de clor, o maşină de ştanţat sticle etc.

„Produsele erau valorificate către clienţi din centrele comerciale din Ilfov”, transmite IGPR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici