Dorneanu şi-a dat demisia din funcţia de adjunct al Avocatului Poporului, după ce a fost votat la CC

Adjunctul Avocatului Poporului, Valer Dorneanu, şi-a prezentat joi demisia din funcţie, după ce a fost votat de Camera Deputaţilor pentru a ocupa un post de judecător la Curtea Constituţională, documentul fiind înaintat preşedintelui Camerei, Valeriu Zgonea.

287 afișări
Imaginea articolului Dorneanu şi-a dat demisia din funcţia de adjunct al Avocatului Poporului, după ce a fost votat la CC

Dorneanu şi-a dat demisia din funcţia de adjunct al Avocatului Poporului, după ce a fost votat la CC

Potrivit documentului obţinut de MEDIAFAX, demisia lui Dorneanu a fost înregistrată cu data de 28 martie, conform informării înaintate de Avocatul Poporului, Anastasiu Crişu. Dorneanu a fost numit în funcţia de adjunct al Avocatului Poporului prin votul plenului celor două Camere ale Parlamentului, pe 23 aprilie 2012.

Camera Deputaţilor a validat, marţi, numirea lui Valer Dorneanu în funcţia de judecător la Curtea Constituţională, pe locul rămas vacant în urma expirării mandatului Aspaziei Cojocaru. Pentru numirea lui Dorneanu la CC au fost exprimate 279 de voturi "pentru" şi 59 de voturi "împotrivă".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici