Dosar de contrabandă: Arme şi sute de proiectile, ridicate de poliţişti de la un pensionar din Ploieşti

Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor din Prahova, au ridicat 4 arme, peste 600 de cartuşe şi 1.000 de proiectile din locuinţa unui bărbat de 65 de ani din Ploieşti, într-un dosar de contrabandă calificată .

1227 afișări
Imaginea articolului Dosar de contrabandă: Arme şi sute de proiectile, ridicate de poliţişti de la un pensionar din Ploieşti

Dosar de contrabandă: Arme şi sute de proiectile, ridicate de poliţişti de la un pensionar din Ploieşti

Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor din Prahova, au făcut, miercuri, o percheziţie domiciliară în judeţul Prahova, în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Poliţiştii au vizat documentarea activităţii unui bărbat, de 65 de ani, din Ploieşti, bănuit că ar deţine ilegal arme şi muniţii letale.

În urma percheziţiei, au fost descoperite trei pistoale, un revolver, 613 cartuşe şi 1.000 de proiectile metalice.

Armele şi muniţiile au fost ridicate în vederea efectuării constatărilor criminalistice, urmând a se dispune cu privire la confiscarea acestora.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Taguri:
arme,
percheziţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici