Dosar de proxenetism şi act sexual cu un minor: Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov

Patru percheziţii au loc miercuri dimineaţă, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar de proxenetism şi act sexual cu un minor, în care mai multe persoane urmează să fie duse la audieri.

1137 afișări
Imaginea articolului Dosar de proxenetism şi act sexual cu un minor: Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov

Dosar de proxenetism şi act sexual cu un minor: Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti prin Serviciul Omoruri - Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează 4 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de proxenetism şi act sexual cu un minor, anunţă Poliţia Capitalei.

De asemenea, vor fi puse în aplicare mai multe mandate de aducere.

Din datele şi probele administrate, a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane au întreţinut raporturi sexuale cu tinere minore şi /sau au înlesnit practicarea prostituţiei unor minore, obţinând foloase materiale de pe urma acestora.

Cercetările au fost declanşate din oficiu de către Biroul Agresiuni Sexuale în baza exploatării unor informaţii.

Persoanele depistate urmează să fie conduse pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici