Dosar penal deschis în cazul focarului de Covid de pe şantierul din sectorul 4 al Capitalei

  • Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în cazul focarului de Covid înregistrat pe un şantier din Capitală.
  • Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat luni că peste 30 de angajaţi din India care lucrează pe un şantier din Capitală sunt infectaţi cu noul coronavirus, aceştia fiind izolaţi.
2360 afișări
Imaginea articolului Dosar penal deschis în cazul focarului de Covid de pe şantierul din sectorul 4 al Capitalei

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în cazul focarului de Covid înregistrat pe un şantier din Capitală.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, dosarul penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor a fost înregistrat luni.

Conform procurorilor, poliţiştii de la Secţia 26 au fost solicitaţi, luni dupăa-amiaza, să însoţească reprezentanţii DSP Bucureşti pentru efectuarea unei anchete epidemiologice în zona locurilor în care sunt cazaţi muncitorii unei firme.

„În urma efectuării anchetei epidemiologice s-a descoperit un număr de 34 de angajaţi confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, din totalul de 108, şantierul în discuţie fiind supus măsurilor de carantinare”, se arată în comunicat.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat luni că peste 30 de angajaţi din India care lucrează pe un şantier din Capitală sunt infectaţi cu noul coronavirus, aceştia fiind izolaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici