VIDEO Dosar penal după ce două eleve din Craiova au fost lovite pe o trecere de pietoni de un taxi

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală după ce două eleve din Craiova, care urmau să susţină simularea examenului de Bacalaureat, au fost lovite, vineri, pe o trecere de pietoni, de un taximetru. Şoferul ar fi încercat să cumpere tăcerea fetelor, oferindu-le câte 100 de lei.

806 afișări
Imaginea articolului VIDEO Dosar penal după ce două eleve din Craiova au fost lovite pe o trecere de pietoni de un taxi

Dosar penal după ce două eleve din Craiova au fost lovite pe o trecere de pietoni de un taxi

Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din zona Colegiului Naţional "Gheorghe Chiţu" din Craiova, unde fetele urmau să susţină simularea examenului de Bacalaureat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cele două eleve, în vârstă de 18 ani, au fost lovite în plin de un taximetru.

După accident, şoferul s-a oferit să le ducă la spital.

Elevele susţin că taximetristul ar fi încercat să le ofere bani pentru a nu anunţa Poliţia.

"A zis că ne ajută, iar apoi a încercat să ne dea câte 100 de lei", a declarat una dintre eleve. Poliţia urmează să verifice acest aspect şi, între timp, a deschis un dosar de cercetare penală.

"S-a întocmit dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă. Şoferului, în vârstă de 39 ani, din Craiova, i-a fost reţinut permisul de conducere până la finalizarea cercetărilor", a declarat Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Elevele nu au fost grav rănite.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui hotel din zonă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici