Dosar penal după ce maşina unui primar din Caraş-Severin a fost incendiată

Autoturismul primarului comunei Lăpuşnicu Mare, judeţul Caraş-Severin, a fost incendiat, după ce Ion Lala a făcut pană şi şi-a lăsat maşina pe marginea drumului, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru distrugere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

360 afișări
Imaginea articolului Dosar penal după ce maşina unui primar din Caraş-Severin a fost incendiată

Dosar penal după ce maşina unui primar din Caraş-Severin a fost incendiată (Imagine: Cristi Cimpoes/ Foto Mediafax)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin, maşina a fost incendiată, luni după-amiază, pe DN57B, între localităţile Anina şi Bozovici.

Ion Lala a făcut o pană la roata stânga-spate şi pentru că nu avea alta de rezervă, a decis să plece la Bozovici după o roată de schimb, lăsându-şi maşina pe marginea drumului.

Însă, când s-a întors, primarul din Lăpuşnicu Mare a găsit autoturismul în flăcări.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul, însă interiorul a fost distrus aproape în totalitate.

Poliţiştii au observat că geamul de la portiera din dreapta faţă a fost spart, iar înăuntru a fost găsit un recipient de plastic ce mirosea puternic a benzină.

Ion Lala le-a declarat oamenilor legii că nu bănuieşte pe nimeni.

"A fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cecilia Dăneţ, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin.

Ion Lala, primarul din Lăpuşnicu Mare, a fost interceptat, în urmă cu doi ani, într-un dosar DNA în timp ce discuta cu fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni, cum să-i asigure voturile lui Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici