Dosar penal după incidentul din Valea Doftanei: şapte persoane au fost rănite

  • Şapte persoane au fost rănite, duminică, după ce au căzut de pe terasa unei unităţi de cazare din Secăria, pe Valea Doftanei.
  • Terasa s-a rupt când mai multe persoane se fotografiau pe terasă. Poliţiştii prahoveni au deschis dosar penal.
3340 afișări
Imaginea articolului Dosar penal după incidentul din Valea Doftanei: şapte persoane au fost rănite

Incidentul s-a produs în jurul orei 16:00, iar poliţiştii au fost sesizaţi că podeaua unei terase exterioare a unei unităţi de cazare din comuna Secăria s-a rupt, în timp ce se aflau mai multe persoane pe ea.

Şapte persoane cu vârste cuprinse între 36 si 68 de ani care au fost rănite.

Şase dintre persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, pentru că au suferit fracturi.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici