Dosar penal în cazul incendiului de la Spitalul de Psihiatrie din Craiova

A fost deschis un dosar penal după incendiul produs la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, unde peste 40 de pacienţi au fost evacuaţi şi trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj.

367 afișări
Imaginea articolului Dosar penal în cazul incendiului de la Spitalul de Psihiatrie din Craiova

Dosar penal în cazul incendiului de la Spitalul de Psihiatrie din Craiova

În urma incendiului de la Spitalul de Psihiatrie din Craiova, de luni noaptea, trei cadre medicale au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, după ce au sărit de la etajul întâi al clădirii.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi fac verificări pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror.

În acelaşi timp cu ancheta penală, marţi dimineaţa s-au făcut verificări şi la ISU Dolj, după ce în spaţiul public a apărut informaţia că pompierii au greşit locaţia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici