Dosar penal pe numele proprietarului câinelui care a rănit doi oameni, în Filiaşi

Poliţiştii doljeni au întocmit dosar penal pe numele stăpânului câinelui care atacat, vineri, doi oameni, în oraşul Filiaşi, din judeţul Dolj, una dintre victime ajungând în stare gravă la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

204 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pe numele proprietarului câinelui care a rănit doi oameni, în Filiaşi

Dosar penal pe numele proprietarului câinelui care a rănit doi oameni, în Filiaşi

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat, vineri, că au întocmit dosar penal pe numele stăpânului câinelui care a atacat, vineri, doi oameni, într-o gospodărie din Filiaşi, una dintre victime, un bărbat de 82 de ani, fiind în stare gravă.

„A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru neluarea, de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane şi vătămare corporală din culpă”, a precizat Amelia Barbu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Un bărbat de 82 de ani, din Filiaşi a ajuns, vineri, în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de câinele nepotului său.

Potrivit Poliţiei, câinele, un Rottweiler metis, fusese lăsat de stăpânul său în grija bunicului, iar vineri, câinele se pare că ar fi scăpat din lanţul cu care era legat şi l-a atacat pe bunic.

O tânără de 23 ani, care a încercat să îl ajute pe bătrân a fost şi ea atacată de câine şi a suferit plăgi la nivelul coapsei stângi, fiind transportată la UPU Craiova.

La spital a ajuns şi un bărbat, de 49 ani, care, potrivit ISU Dolj, a fost afectat de spray-ul iritant folosit de jandarmi pentru a îndepărta câinele de oamenii pe care îi muşcase.

„Către Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova a fost transportat bărbatul de 82 ani care prezintă şoc hemoragic şi o femeie de 23 ani cu plăgi la nivelul coapsei stângi. Un bărbat de 49 ani a fost transportat la Spitalul din Filiaşi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Câinele a fost preluat de un echipaj de la Serviciul Ecarisaj Craiova şi dus la adăpostul canin din Breasta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici