Dosar penal pe numele tânărului care a fluturat în aer un pistol în timpul unui concert la Timişoara | FOTO

Poliţiştii timişeni au întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor pe numele tânărului care, vineri seara, a fluturat în aer un pistol cu bile în faţa scenei din Piaţa Operei, unde concerta solistul Connect-R, de Ziua Timişoarei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

644 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pe numele tânărului care a fluturat în aer un pistol în timpul unui concert la Timişoara | FOTO

Dosar penal pe numele tânărului care a fluturat în aer un pistol în timpul unui concert la Timişoara

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Aurora Voicilă, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că pe numele tânărului care a fluturat pistolul cu bile deasupra mulţimii la concertul de Ziua Timişoarei a fost întocmit un dosar penal.

“Tânărul are 25 de ani, este din Petroşani (n.r. judeţul Hunedoara), iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Arma pe care o deţinea nu era letală, dar se aşteaptă rezultatele expertizei oficiale”, a afirmat Aurora Voicilă.

După ce a fost audiat de poliţiştii de la Secţia 1 din Timişoara, tânărul a fost eliberat, vineri noapte. Oamenii legii au stabilit că tânărul nu era beat sau drogat. Acesta le-a declarat poliţiştilor că deţinea pistolul asupra lui pentru “a se apăra”, chiar dacă arma nu avea bile.

Tânărul a fost ridicat de poliţişti, vineri seara, după ce a fluturat în aer un pistol cu bile, în faţa scenei amplasate în Piaţa Operei, pe care concerta solistul Connect-R, de Ziua Timişoarei.

Mii de oameni au participat, vineri, la concertele organizate de Primăria Timişoara în Piaţa Operei, cu ocazia zilei oraşului. Pe scena din centrul Timişoarei au urcat Lidia Buble, Alex Velea, Antonia şi Connect-R, iar seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici