Dosar penal pe numele unui secretar de stat, prins cu plăcuţele de înmatriculare expirate. Explicaţia oferită poliţiştilor

Secretarul de stat din Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Ion Alin Ignat, a fost oprit, sâmbătă, de poliţiştii rutieri, pe DN 14B, în oraşul Blaj, judeţul Alba, aceştia stabilind că maşina are plăcuţele de înmatriculare expirate, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

4350 afișări
Imaginea articolului Dosar penal pe numele unui secretar de stat, prins cu plăcuţele de înmatriculare expirate. Explicaţia oferită poliţiştilor

Dosar penal pe numele unui secretar de stat, prins cu plăcuţele de înmatriculare expirate

Surse din cadrul Poliţiei au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că secretarul de stat în Ministerul Muncii Ion Alin Ignat conducea maşina unei firme, iar vehiculul avea plăcuţele provizorii de înmatriculare expirate.

Acesta a fost oprit pe DN 14B, în oraşul Blaj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele şoferului, acuzat de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Explicaţia secretarului de stat: ”A primit maşina de la service”

Secretarul de stat din Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Ion Alin Ignat, a explicat, sâmbătă, cum i s-a deschis dosar penal din cauza maşinii cu plăcuţe de înmatriculare expirate. Acesta spune că a lăsat autoturismul său în service şi a primit în schimb maşina cu autorizaţie expirată.

Ion Alin Ignat povesteşte, pe pagina de Facebook, faptul că avea programare, sâmbătă dimineaţa, pentru service la o reprezentanţă auto din Alba Iulia, de unde a primit maşină înlocuitoare.

„Am predat maşina programată, primind în schimb, din partea firmei respective, un autoturism pe care să îl folosesc până la finalizarea service-ului la maşina predată. Pentru acest autoturism înlocuitor am încheiat un proces verbal de predare-primire. La scurt timp, circulând spre municipiul Blaj, am fost oprit de un echipaj de poliţie care mi-a solicitat documentele maşinii. La prezentarea acestora, agenţii au constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată de mai bine de o săptămână”, spune Ignat.

Secretarul de stat afirmă că nu a ştiut de faptul că maşina are autorizaţia de circulaţie expirată şi că agenţii de poliţie care l-au oprit nu i-au comunicat că ar avea vreo calitate în cadrul cercetării pe care o desfăşoară.

Alin Ion Ignat mai spune că în perioada următoare va acţiona în instanţă firma care l-a pus în această situaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici