De la bucurie la tristeţe: Dosar penal după ce un bărbat şi-a sărbătorit ziua onomastică într-un local din Bucureşti

  • Poliţiştii din Capitală au aplicat mai multe amenzi şi au deschis un dosar penal
  • În noaptea de luni spre marţi într-un local din sectorul 2 a fost organizată o petrecere
  • La petrecere au participat 19 persoane
183 afișări
Imaginea articolului De la bucurie la tristeţe: Dosar penal după ce un bărbat şi-a sărbătorit ziua onomastică într-un local din Bucureşti

De la bucurie la tristeţe: Dosar penal după ce un bărbat şi-a sărbătorit ziua onomastică într-un local din Bucureşti

Potrivit Poliţiei Capitalei, verificările au fost făcute în noaptea de luni spre marţi în urma unei sesizări la 112.

Astfel, poliţiştii au depistat într-un local din sectorul 2 o petrecere. Un bărbat îşi ţinea ziua onomastică cu aproximativ 19 participanţi.

Petrecăreţii au fost amendaţi, iar pe numele organizatorului evenimentului a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Valoarea totală a amenzilor aplicate ajunge la 52.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici