Dosarul Caracal. Familia Alexandrei nu va participa la reconstituirea presupuselor crime din Casa Groazei

Familia Alexandrei Măceşanu nu va participa la reconstituirea din Casa Groazei, din Caracal, unde va fi dus, luni şi marţi, Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că a ucis două fete şi le-a ars trupurile.

1291 afișări
Imaginea articolului Dosarul Caracal. Familia Alexandrei nu va participa la reconstituirea presupuselor crime din Casa Groazei

Familia Alexandrei nu va participa la reconstituirea din Casa Groazei, din Caracal

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, a declarat, sâmbătă, la România TV, că familia Măceşanu nu va participa la reconstituire, fiind un moment prea dureros.

„Va participa avocatul la această reconstituire, pentru părinţi e mult prea dureros, dar avocatul cu siguranţă va fi acolo. Nu avem informaţii clare cât va dura sau ce va cuprinde. Mâine (duminică – n.r.) este ziua Alexandrei. (...) E cel mai greu moment pentru familie”, a spus Cumpănaşu.

Cumpănaşu a afirmat că familia a depus mai multe solicitări la DIICOT şi în funcţie de răspunsuri se vor lua deciziile în perioada care urmează.

„Am depus prin avocat mai multe cereri. Una vizează această contraexpertiză la un laborator din străinătate pentru testul ADN (...). Am cerut o suplimentare a acestui test de la INML. În funcţie de procurorul de caz, dacă va refuza, vom solicita încă o expertiză, pentru că prima expertiză a durat doar două zile, foarte puţin. Dacă acceptă, aşteptăm rezultatul. Avem laboratoare în străinătate şi putem trimite oricând (probe - n.r.). În ceea ce priveşte experimentul ştiinţific, am depus solicitare de mai bine de o lună la la procurorul general, dar cred că a ajuns la DIICOT. Am cerut să se facă acest experiment pentru a ne demonstra şi nouă că în acel butoi, în condiţiile expuse se poate arde un corp uman. Dincă nu mai ştie nici cum arată Alexandra, nici cum arată Luiza, nu prea mai ştie nimic, decât că le-a omorât”, a mai spus Cumpănaşu.

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a părăsit Arestul Central, fiind dus în Arestul Poliţiei Olt, pentru a participa, luni şi marţi, la reconstituirea faptelor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici