Dosarul poliţistului din Vaslui acuzat de omor, preluat de Parchetul General. Tribunalul Bucureşti a dispus arest preventiv

Dosarul poliţistului vasluian Mihai Vizitiu, care a omorât un tânăr în urmă cu câteva luni, a fost preluat de către procurorii Parchetului General şi au dispus reţinerea lui, agentul urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, precizează surse judiciare.

980 afișări
Imaginea articolului Dosarul poliţistului din Vaslui acuzat de omor, preluat de Parchetul General. Tribunalul Bucureşti a dispus arest preventiv

Dosarul poliţistului din Vaslui acuzat de omor, preluat de Parchetul General. Procurorii propun arestul preventiv

UPDATE: Magistraţii Tribunalului Bucureşti au încuviinţat, joi, cererea procurorilor şi au dispus arestarea pentru 30 de zile pentru poliţistul Mihai Vizitiu, din Vaslui, care a omorât un tânăr în urmă cu câteva luni. Tânărul omorât era nepotul fostului şef al Biroului Rutier Vaslui.

Procurorii Parchetului General au preluat dosarul poliţistului vasluian Mihai Vizitiu din cadrul Biroului Rutier şi au dispus reţinerea lui pentru 24 de ore, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Procurorii îl vor aduce pe poliţist, în cursul zilei de joi, în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţistul vasluian este cercetat pentru omor, după ce l-a împuşcat pe nepotul fostului şef al Biroului Rutier Vaslui în luna martie a acestui an, după ce i s-ar fi descărcat arma în timp ce-l imobiliza.

Tânărul de 27 de ani era urmărit de poliţiştii de la Rutieră, care aveau informaţiii că acesta conduce un autoturism, deşi avea permisul suspendat, fiind cercetat în mai multe dosare pentru încălcarea legislaţiei rutiere. Arma poliţistului s-ar fi descărcat în timp ce îl imobiliza pe Adrian Munteanu, iar victima a murit la scurt timp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici