Două accidente rutiere, produse joi dimineaţă în Capitală: Două persoane şi-au pierdut viaţa

Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unor accidente rutiere în Capitală, pe Şoseaua Berceni, respectiv Bulevardul Iuliu Maniu. Şoferii maşinilor care au produs accidentele au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

1688 afișări
Imaginea articolului Două accidente rutiere, produse joi dimineaţă în Capitală: Două persoane şi-au pierdut viaţa

Două accidente rutiere, produse joi dimineaţă în Capitală: Două persoane şi-au pierdut viaţa

În jurul orei 05.30, un şofer care se deplasa pe Şoseaua Berceni, sensul de ieşire din Bucureşti, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 60 de ani, informează Brigada Rutieră. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Tot în Capitală a avut loc alt accident rutier, produs în jurul orei 6:00. Un şofer care se deplasa pe Bulevardul Iuliu Maniu, sensul de ieşire din Bucureşti, în dreptul Liceului nr. 8, a accidentat un bărbat în vârstă de 45 de ani. Şi acesta şi-a pierdut viaţa în accident.

Circulaţia auto este restricţionată pe benzile 2 si 3 ale sensului de ieşire.

Şi la acest şofer rezultatul alcooltest a fost zero.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici