Două adolescente, căutate în Brăila după ce au plecat de la şcoală şi nu au mai ajuns acasă

Două adolescente de 15 ani din Brăila au fost date în urmărire naţională şi internaţională după ce familiile au reclamat la poliţie dispariţia lor. Cele două fete sunt colege de clasă şi la finalul orelor de curs au plecat împreună, fără a ajunge acasă.

1419 afișări
Imaginea articolului Două adolescente, căutate în Brăila după ce au plecat de la şcoală şi nu au mai ajuns acasă

Două adolescente din Brăila, căutate ce au plecat de la şcoală, dar nu au ajuns acasă

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că cele două adolescente, colege de bancă la un liceu din oraşului Brăila, au plecat luni după-amiază împreună după terminarea orelor de curs şi de atunci nu au mai fost văzute.

Dispariţia a fost anunţată la poliţie de familiile celor două fete, iar poliţiştii au început o anchetă. Ei cer ajutorul populaţiei şi au transmis semnalmentele fetelor şi felul în care erau îmbrăcate.

Colgiu Gabriela Antonia are o înălţime de 160 cm, aproximativ 50 de kg, constituţie atletică, păr şaten, ochii căprui. Când a plecat purta o geacă de culoare aurie, din fâş, blugi, avea un rucsac şcolar negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport.

Pătrânoiu Andreea Nicoleta are o înălţime de 165 de cm, cântăreşte 55 de kg, are constituţie atletică, păr brunet, lung, ochii căprui. Purta o geacă neagră, blugi negri şi era încălţată cu o pereche de pantofi sport de culoare alb.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care se află fetele sunt rugate să sune la 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici