Două avioane Spartan intervin pentru stingerea incendiului din Buzău

Două avioane Spartan ale Forţelor Aeriene Române intervin duminică dimineaţa pentru stingerea incendiului de pe dealul Istriţa din judeţul Buzău.

3096 afișări
Imaginea articolului Două avioane Spartan intervin pentru stingerea incendiului din Buzău

Două avioane Spartan intervin pentru stingerea incendiului din Buzău

„În această dimineaţă, în jurul orei 8, pe dealul Istriţa a început acţiunea de stingere pe calea aerului cu sprijinul a două aeronave Spartan C-27 din cadrul Bazei 90 Otopeni din dotarea Forţelor Aeriene Române”, a anunţat duminică ISU Buzău.

Incendiul din Buzău a izbucnit sâmbătă în jurul prânzului.

Au fost afectate 50 de hectare de pădure de pin în localitatea Breaza, alte 6 hectare de pădure în localitatea Pietroasele şi 500 de hectare de vegetaţie uscată.

Pentru stingerea incendiului, au fost chemate în sprijin forţe ale ISU din Prahova şi Vrancea.

În total, sâmbătă seara, 110 pompieri şi 17 jandarmi acţionau pentru stingerea flăcărilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
avioane,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici