Două biserici din Buzău şi Vrancea au ars în timpul unor incendii

În ambele cazuri, pagubele sunt însemnate, iar pompierii au stabilit că focul a izbucnit din cauza unor defecţiuni la reţeaua electrică.

2336 afișări
Imaginea articolului Două biserici din Buzău şi Vrancea au ars în timpul unor incendii

Două biserici din Buzău şi Vrancea au ars în timpul unor incendii

Pompierii din Buzău au intervenit noaptea trecută în localitatea Vispeşti pentru a stinge un incendiu izbucnit în biserica din localitate. Patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de lucru la înălţime s-au deplasat la faţa locului şi au reuşit să stingă flăcările.

„Ajunşi la faţa locului pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu violenţă şi degajări mari de fum în zona altarului. În cel mai scurt timp, focarul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite, stabilindu-se ulterior şi cauza probabilă de incendiului, aceasta fiind un cablu electric defect”, au relatat pompierii din Buzău.

Un alt incendiu s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Focşani. Două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD au fost trimise în misiune. Pagubele sunt însemnate.

„Evenimentul provocat de un scurtcircuit la o unitate de aer condiţionat a produs doar pagube materiale. Au ars: 30 % din cafas, mobilier, 10 metri pătraţi de mochetă şi o unitate de aer condiţionat. Din cauza fumului dens întreaga pictură a fost afectată”, au anunţat reprezentanţii ISU Vrancea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici