Două curse care ar fi trebuit să aterizeze la Sibiu, redirecţionate la Cluj-Napoca din cauza ceţii

Două curse aeriene care ar fi trebuit să aterizeze, luni seară, pe aeroportul din Sibiu au fost redirecţionate către Cluj-Napoca, din cauza ceţii dense, aceasta fiind doua zi consecutiv în care nu pot fi operate zboruri pe aeroportul sibian.

293 afișări
Imaginea articolului Două curse care ar fi trebuit să aterizeze la Sibiu, redirecţionate la Cluj-Napoca din cauza ceţii

Două curse care ar fi trebuit să aterizeze la Sibiu, redirecţionate la Cluj-Napoca din cauza ceţii

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Sibiu, Nicoleta Boborodea, a declarat, că două aeronave nu au putut ateriza luni seară la Sibiu, din cauza ceţii, astfel că au fost redirecţionate la Cluj-Napoca.

Ea a afirmat că este vorba despre o cursă Munchen - Sibiu, operată de Lufthansa, şi de alta a companiei Tarom, care ar fi trebuit să ia pasageri de la Sibiu şi să-i transporte la Munchen.

Pasagerii care trebuia să ajungă de la Munchen la Sibiu, dar al căror avion a aterizat la Cluj-Napoca, vor fi transportaţi cu un autocar către destinaţie.

De asemenea, pasagerii care ar fi trebuit să plece la Munchen cu aeronava Tarom sunt transportaţi de la Sibiu la Cluj-Napoca.

Aceasta este cea de-a doua zi consecutiv în care nu pot fi operate curse pe aeroportul din Sibiu, judeţul aflându-se sub cod galben de ceaţă densă cu vizibilitate redusă sub două sute de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

Astfel, duminică toate cursele au fost anulate din cauza ceţii, fiind vorba despre o cursă Lufthansa de la Munchen şi un zbor de Viena, operat de Austrian Airlines. Aeronava Lufthansa a aterizat la Timişoara, iar cea a operatorului Austrian Airlines s-a întors la Viena.

De asemenea, luni dimineaţă, a fost anulată o cursă Lufthansa care trebuia să plece de pe Aeroportul Sibiu către Munchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici