Două curse Tarom, anulate din cauza furtunii Ciara ce traversează nord-vestul Europei

Două curse Tarom, cu destinaţia Bucureşti – Londra şi Londra – Bucureşti, au fost anulate duminică din cauza furtunii Ciara ce traversează nord-vestul Europei, au anunţat reprezentanţii companiei de stat.

4508 afișări
Imaginea articolului Două curse Tarom, anulate din cauza furtunii Ciara ce traversează nord-vestul Europei

Sursa FOTO: Profimedia

Companiile aeriene au anulat deja peste 200 de zboruri între Irlanda, Marea Britanie şi Europa de vest în condiţiile în care Ciara generează vânturi cu viteză de peste 100 km/h şi fenomene periculoase zborului.

Tarom anunţă că în funcţie de evoluţiile meteo este posibil ca şi alte curse ale companiei să sufere întârzieri sau să fie anulate. Tarom mai spune că depune toate eforturile pentru a minimiza disconfortul creat şi pentru a reveni la normal cât mai repede posibil.

"Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă reamintim că prioritatea noastră este să oferim călătorii sigure", a precizat compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici