Două cutremure, produse în noaptea de miercuri spre joi, în România. Ce magnitudine a înregistrat fiecare

Două cutremure, cu magnitudinea 3,6, respectvi 2,1, s-au produs, în noaptea de miercuri spre joi, în judeţele Buzău şi Călăraşi, anunţă Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

997 afișări
Imaginea articolului Două cutremure, produse în noaptea de miercuri spre joi, în România. Ce magnitudine a înregistrat fiecare

Două cutremure cu magnitudinea 3,6 în judeţul Buzău şi 2,1 în Călăraşi

Primul seism a fost la ora 2:35, în Muntenia, Călăraşi, şi a avut magnitudinea de 2.1. Cutremurul s-a produs la adâncimea de 9 km, la 48 km de Bucureşti, 60 km de Ruse, 98 km de Ploieşti şi 150 km de Varna.

La ora 4:11 a avut loc un alt cutremur în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Magnitudinea a fost de 3.6, iar adâncimea de 119 km.

Cutremurul s-a produs în apropiere de Braşov, Ploieşti, Bacău, Bucureşti, Brăila şi Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici