Două femei ameninţate de către un bărbat cu toporul au sărit pe geam din locuinţă, în Reşiţa

Două femei ameninţate de către un bărbat - soţul uneia, respectiv socrul celeilalte - cu toporul au sărit pe geam din locuinţă, în Reşiţa.

475 afișări
Imaginea articolului Două femei ameninţate de către un bărbat cu toporul au sărit pe geam din locuinţă, în Reşiţa

Două femei ameninţate de către un bărbat cu toporul au sărit pe geam din locuinţă, în Reşiţa

Incidentul a avut loc vineri în cartierul Ţerova din municipiul Reşiţa, unde o femeie i-a sesizat pe jandarmi că socrul ei, beat, o ameninţă pe ea şi pe soacra sa cu toporul.

Jandarmii au constatat faptul că bărbatul, aflat în curtea imobilului în care locuia, era violent verbal şi manifesta un comportament violent, motiv pentru care a fost încătuşat.

Din declaraţiile celor două femei a reieşit că bărbatul a devenit violent şi le-a ameninţat cu toporul, ele fiind nevoite să se închidă în casă, iar acesta a început să lovească cu picioarele şi chiar să încerce să spargă uşa.

Temându-se pentru siguranţa lor, acestea au sărit pe geam şi au sunat la 112.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici