Două femei au fost lovite de un panou publicitar din faţa magazinului Unirea

Un panou publicitar din faţa magazinului Unirea din Capitală s-a desprins din cauza vântului şi a lovit două femei, acestea fiind transportate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

973 afișări
Imaginea articolului Două femei au fost lovite de un panou publicitar din faţa magazinului Unirea

Două femei au fost lovite de un panou publicitar din faţa magazinului Unirea (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Panoul publicitar care s-a desprins şi le-a lovit pe cele două femei era la nivelul solului, în faţa magazinului Unirea, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Cele două femei, în vârstă de 65 şi, respectiv, 58 de ani, au fost duse de două echipaje de prim ajutor la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), a precizat Daniel Vasile.

Purtătorul de cuvânt al SUUB, Leonard Grecescu, a declarat pentru MEDIAFAX că cele două femei au ajuns la unitatea sanitară cu policontuzii. Acesta sunt în investigaţii, urmând ca echipa medicală să decidă dacă rămân internate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici