FOTO&VIDEO  Două femei au fost sechestrate într-un apartament din Craiova. Soţul uneia dintre victime, reţinut pentru audieri

  • Poliţiştii din Craiova au fost sesizaţi, duminică seară, că un bărbat îşi ţine soţia şi soacra închise în locuinţă şi nu le permite să iasă afară.
  • Forţele de ordine au reuşit să intre în locuinţă pe fereastră.
  • Bărbatul a fost imobilizat şi reţinut pentru audieri.
  • A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate şi violenţă în familie
1339 afișări
Imaginea articolului Două femei au fost sechestrate într-un apartament din Craiova. Soţul uneia dintre victime, reţinut pentru audieri

Sursă: Poliţia Craiova

La faţa locului au fost direcţionate imediat mai multe echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova care au stabilit că un bărbat, în vârstă de 60 de ani, refuză să deschidă uşa apartamentului pentru a permite soţiei şi soacrei să iasă afară.

De asemenea, la faţa locului s-au deplasat şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, precum şi un echipaj din cadrul ISU Dolj.

Forţele de ordine au reuşit să intre în locuinţă pe fereastră, cu ajutorul unei scări. Apartamentul se află la etajul 1.

Intervenţia s-a finalizat cu succes, iar persoanele implicate nu au suferit vătămări corporale.

Bărbatul a fost imobilizat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul le-ar fi agresat fizic pe cele două femei, în cursul nopţii de 5 spre 6 iunie. Acestea nu au dorit emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate şi violenţă în familie, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova, urmând ca la finalizare sa fie propusă soluţie legală.

De asemenea, în cursul nopţii trecute, bărbatul a fost transportat la un spital de specialitate, în vederea efectuarii unui consult medical, unde a rămas internat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici