Două femei din Sibiu sunt cercetate după ce ar fi furat banii pentru operaţia unui copil

  • Două femei de 45 şi 50 de ani sunt cercetate de poliţişti după ce ar fi furat 8.000 de lei dintr-un bagaj pe o stradă din Sibiu.
  • Banii aparţineau unei familii din Teleorman, care venise la Sibiu cu copilul, ce urmează să fie operat la o clinică privată din oraş.
2028 afișări
Imaginea articolului Două femei din Sibiu sunt cercetate după ce ar fi furat banii pentru operaţia unui copil

Familia din Teleorman a ajuns luni la Sibiu şi s-a cazat la o pensiune din oraş. În această săptămână, copilul familiei urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică privată. Un bagaj al familiei a rămas nesupravegheat pe trotuar pentru puţin timp, până când bărbatul a parcat maşina.

În acest timp, două femei ar fi furat din bagaj 8.000 de lei.

Potrivit IPJ Sibiu, poliţiştii au fost sesizaţi luni după-amiaza de un bărbat cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras suma de 8.000 de lei aflată într-un bagaj lăsat nesupravegheat pentru scurt timp pe strada 9 Mai din Sibiu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt, iar în urma investigaţiilor efectuate au reuşit identificarea a două sibience, în vârstă de 45, respectiv 50 de ani, bănuite de săvârşirea faptei.

Marţi dimineaţa, cele două femei s-au prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Sibiu unde au returnat suma de 7.800 de lei.

Cercetările în acest caz continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor două femei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici