Două fetiţe au fost spulberate de o maşină care a ajuns pe trotuar, în Sectorul 2 din Capitală. Şoferiţa, agresată de martorii la accident. Ambele copile au murit

  • Două fetiţe de 6 şi 14 ani au fost spulberate de o maşină care a ajuns, sâmbătă, pe trotuar, după ce a lovit un stâlp, pe strada Menţiunii, din Sectorul 2 al Capitalei.
  • În urma accidentului, şoferiţa a fost agresată de oamenii din zonă.
  • La scurt timp după producerea accidentului, cele două minore au decedat ca urmare a leziunilor suferite.
  • La audieri, femeia care a provocat accidentul din Bucureşti le-a spus anchetatorilor că nu conduce în mod uzual şi că s-ar fi urcat la volan în locul soţul ei, care băuse, spun surse citate de presă.
7071 afișări
Imaginea articolului Două fetiţe au fost spulberate de o maşină care a ajuns pe trotuar, în Sectorul 2 din Capitală. Şoferiţa, agresată de martorii la accident. Ambele copile au murit

Accident în Sectorul 2 din Bucureşti

UPDATE 28 februarie Femeia care a provocat accidentul din Bucureşti în urma căruia şi-au pierdut viaţa două fete le-a spus anchetatorilor, la audieri, că nu conduce în mod uzual şi că s-ar fi urcat la volan în locul soţul ei, care băuse, au declarat surse judiciare pentru HotNews.ro.

Ea ar fi spus că nu are deloc experienţă pe o maşină automată, cum este cea cu care a provocat accidentul, astfel că a încurcat pedalele, au afirmat aceleaşi surse.

Femeia în vârstă de 57 de ani a fost audiată trei ore, sâmbătă seară, la Brigada Rutieră, unde s-a prezentat alături de fiul său.

UPDATE 20:00 Fata de 14 ani, rănită în accidentul de pe strada Menţiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, a murit şi ea, la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, înainte ca medicii să intre cu ea în sala de operaţie. 

Copila avea traume foarte mari, spun medicii. Cealaltă copilă, de 6 ani, a murit în Ambulanţă. 

UPDATE Fetiţa de 6 ani, accidentată de maşina care a ajuns pe trotuar, sâmbătă, în Sectorul 2 al Capitalei, a murit înainte de a ajunge la spital. Celălalt copil, în vârstă de 14 ani, este la Spitalul Grigore Alexandrescu. 

Accidentul de pe strada Menţiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, a s-a produs după ce o femeie, care conducea maşina, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un stâlp. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat cele două fete, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Brigada Rutieră transmite că după producerea accidentului rutier, atât şoferiţa, cât şi un pasager au fost transportaţi la spital pentru îngrijri medicale.

După accident, mai multe persoane au agresat atât şoferiţa, cât şi pasagerul, astfel că, pe lângă cercetarea care se face pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier, se fac cercetări şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Cercetările sunt efectuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici