Două infirmiere de la Spitalul de Urgenţă Bistriţa, prinse că furau bananele pacienţilor

Două infirmiere angajate ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa sunt cercetate şi ar putea fi date afară după ce au fost prinse furând banane din mâncarea bolnavilor.

835 afișări
Imaginea articolului Două infirmiere de la Spitalul de Urgenţă Bistriţa, prinse că furau bananele pacienţilor

Două infirmiere de la Spitalul de Urgenţă Bistriţa, prinse că furau bananele pacienţilor

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Gabriel Lazany, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că două infirmiere, angajate ale instituţiei, sunt cercetate disciplinar după ce au fost prinse furând din fructele destinate bolnavilor şi urmează să le fie desfăcut contractul de muncă.

Incidentul a avut loc zilele trecute, după ce conducerea spitalului a decis să introducă în alimentaţia bolnavilor internaţi şi fructe la masa de prânz.

“Am introdus, la recomandarea medicilor, la micul dejun kefirul şi deocamdată, de două ori pe săptămână, fructe la masa de prânz a pacienţilor. Ne confruntăm şi cu un fapt neplăcut, anumite persoane, angajate ale spitalului, au fost prinse sustrăgând din hrana destinată pacientului. Am dispus intrarea lor în comisia de disciplină cu propunerea de desfacere a contractului de muncă. Este vorba de infirmiere care participă la distribuţia hranei. Au furat bananele, nu le-au mai dat pacienţilor. În urma unui control au fost găsite în dulapul personal al lor. Este din punctul meu de vedere un lucru inacceptabil. Nu vom accepta aşa ceva, facem controale permanente”, a spus managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Gabriel Lazany.

Cele două persoane cercetate sunt angajate pe post de infirmiere în secţiile de ORL şi Urologie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici