Două linii de tramvai din Bucureşti vor circula toată noaptea, începând cu 1 iunie

Programul de funcţionare a liniilor de tramvai 1 şi 10 va fi prelungit pe toată durata nopţii, începând cu 1 iunie.

9774 afișări
Imaginea articolului Două linii de tramvai din Bucureşti vor circula toată noaptea, începând cu 1 iunie

Două linii de tramvai din Bucureşti vor circula toată noaptea, începând cu 1 iunie/ Foto: Profimedia

Începând cu data de 01.06.2020, programul de funcţionare a liniilor de tramvai 1 şi 10 va fi prelungit pe toată durata nopţii, anunţă STB, într-un comunicat.

Liniile 1 şi 10 au un traseu circular, desfăşurat pe Inelul Principal de Circulaţie din Bucureşti, şi reprezintă o parte dintre cele mai lungi şi importante trasee de tramvai din Capitală.

De la aceeaşi dată, vor fi publicate graficele de circulaţie actualizate pe site-ul STB.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici