Două maşini avariate în Argeş de un acoperiş smuls de vântul puternic | VIDEO

Două maşini au fost avariate de un acoperiş smuls de vântul puternic, miercuri seara, în oraşul Câmpulung, judeţul Argeş. Pompierii intervin şi pentru a da jos un panou publicitar în pericol şi un alt acoperiş care stă să cadă.

702 afișări
Imaginea articolului Două maşini avariate în Argeş de un acoperiş smuls de vântul puternic | VIDEO

Două maşini avariate în Argeş de un acoperiş smuls de vântul puternic

Reprezentanţii ISU Argeş au transmis că acoperişul unui bloc a căzut pe două maşini din cartierul Visoi, oraşul Câmpulung.

Nu au fost înregistrate victime, însă acoperişul de aproximativ 50 de metri pătraţi a avariat două maşini.

De asemenea, tot în Câmpulung, pompierii intervin pentru a da jos un alt acoperiş care să să cadă şi un panou publicitar în pericol de prăbuşire.

O altă intervenţie cauzată de vremea rea a avut loc în gara din Câmpulung, unde a căzut un copac.

Nordul judeţului Argeş este sub cod roşu de vreme rea, iar restul judeţului este sub cod galben.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici