Două maşini s-au lovit frontal pe o şosea din Mehedinţi. O femeie aflată la volan a murit. FOTO

O femeie de 60 de ani aflată la volan a murit, duminică, după ce maşina ei s-a ciocnit frontal cu alta pe DN 56A Calafat – Drobeta Turnu Severin. Şoferul celuilalt autoturism, un cetăţean bulgar, a fost transportat la spital.

1244 afișări
Imaginea articolului Două maşini s-au lovit frontal pe o şosea din Mehedinţi. O femeie aflată la volan a murit. FOTO

Impact frontal pe o şosea din Mehedinţi. O femeie aflată la volan a murit

Accidentul s-a produs duminică, pe Drumul Naţional 56A, care face legătura între Calafat şi Drobeta Turnu Severin.

Potrivit Poliţiei Mehedinţi, două maşini s-au lovit frontal. O femeie aflată la volanul uneia dintre maşini a rămas încarcerată şi a murit. Şoferul celuilalt autoturism, un cetăţean bulgar, a fost transportat la spital.

„La faţa locului au intervenit două echipaje din cadrul Staţiei Vânju Mare. La sosirea forţelor de intervenţie, o victimă se afla blocată în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru descarcerarea acesteia. I s-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajul SMURD, însă aceasta nu a răspuns manevrelor, fiind declarată decedată de către medicul SAJ. Este vorba despre o femeie de 60 de ani, aflată la volan. Cea de-a doua victimă, şoferul celeilalte maşini, a fost preluată în stare de conştienţă de către echipajul SAJ Mehedinţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Târcă.

Potrivit Poliţiei Mehedinţi, DN 56 A este blocat pe un sens de mers.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici