Două noi decese din cauza coronavirusului în România. Bilanţul ajunge la 94

  • Încă două decese la pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus din Neamţ şi Bacău au fost anunţate joi dimineaţa de Grupul de Comunicare Strategică
  • Este vorba de două femei, de 75 şi de 84 de ani
  • Bilanţul deceselor în România ajunge la 94
4783 afișări
Imaginea articolului Două noi decese din cauza coronavirusului în România. Bilanţul ajunge la 94

Sursa foto: Profimedia

Potrivit GCS, o femeie de 75 de ani, din judeţul Neamţ, a murit miercuri. Aceasta a fost internată în 28 martie în secţia de ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. În aceeaşi zi se emite suspiciunea de SARC-COV-2 şi se recoltează un exudat cu rezultat pozitiv în data de 30 martie. Femeia suferea şi de diabet zaharat.

O altă femeie de 84 ani, din judeţul Bacău, a murit joi, după ce s-a internat în Spitalul Judeţean Bacău în data de 27 martie în secţia de terapie intensivă. A fost confirmată cu COVID-19 în 27 martie.

Bilanţul morţilor la pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 în România a ajuns la 94.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici