Video Două noi incidente la METROU. O femeie a reclamat că a fost ameninţată în staţia de metrou Unirii 2, iar o alta la Pipera/ O suspectă a fost reţinută. Ce a declarat aceasta la ieşirea de la audieri

Două femei au anunţat vineri autorităţile că au fost ameninţate la metrou de o persoană necunoscută. Prima sesizare a fost făcută la ora 10.00, o femeie reclamând că a fost ameninţată la staţia de metrou Unirii 2. Poliţiştii au primit o a doua sesizare privind fapte de ameninţare la metrou, prin e-mail. "A fost primit un e-mail la Metrorex, ne-au transmis-o nouă. O doamnă sesizează că a fost ameninţată şi ea", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei. Incidentul ar fi avut loc la staţia de metrou Pipera. LIVE UPDATE

26246 afișări

UPDATE 16.00 Femeia care ar fi ameninţat o persoană la metrou: O rugam să se dea din faţa mea, că voiam să vomit

Femeia acuzată că ar fi ameninţat, vineri dimineaţă, o persoană, la metrou, a spus la ieşirea de la audierile de la Poliţia Metrou că ea nu a avut nicio intenţie să facă nimănui rău şi că nu are probleme psihice.

„Am rugat-o frumos, că vomitam. Nu ştiu de ce a făcut plângere. Am un copil bolnav în spital. O rugam să se dea din faţa mea, că voiam să vomit. Nu am avut niciodată probleme psihice. Am terminat liceul real. Nu i-am zis nimic. Să vină înaintea mea să spună ce i-am zis”, a spus femeia, la ieşirea din unitatea Poliţia Metrou.

UPDATE 11.20 Un suspect a fost dus la audieri, în cazul noului incident înregistrat la metrou. Poliţiştii vor stabili dacă este vorba despre persoana care ar fi ameninţat-o pe femeia care a depus plângerea.

Incidentul a avut loc în staţia de metrou Unirii 2. În momentul de faţă sunt echipaje de Poliţie în toate staţiile de metrou.

“Avem un suspect reţinut. Nu ştim dacă este vorba despre aceeaşi persoană care a lansat ameninţări, urmează să se stabilească acest lucru. Toate echipajele aflate în teren sunt implicate în rezolvarea acestei situaţii”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, pentru MEDIAFAX.

"În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră", transmite Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au declarat că persoana suspectată i-ar fi zis femeii care a depus plângerea : "Nu scapi de mine".

Poliţia a furnizat fotografii cu femeia suspectată de ameninţare.

"Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist", este apelul anchetatorilor.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici