Două noi sensuri unice în Capitală, de miercuri

Două noi sensuri unice vor fi instituite începând de miercuri în Bucureşti, pe Calea Griviţei şi strada Banu, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

1964 afișări
Imaginea articolului Două noi sensuri unice în Capitală, de miercuri

Două noi sensuri unice în Capitală, de miercuri (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, pe Calea Griviţei se va circula în sens unic pe tronsonul cuprins între str. G-ral Budişteanu şi Calea Victoriei, dinspre str. G-ral Budişteanu către Calea Victoriei.

De asemenea, pe strada Banu, va fi inversat sensul unic, dinspre Calea Victoriei către str. G-ral Budişteanu.

Reglementările sunt introduse în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

Poliţiştii de la Rutieră solicită şoferilor să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere montate în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici