Două persoane au fost lovite de tren în judeţul Timiş. Traficul feroviar, întrerupt între Lugoj şi Caransebeş, reluat

Două persoane au fost rănite grav într-un accident de tren care a avut loc sâmbătă, în zona staţiei Lugoj, trafcul feroviar între Lugoj şi Caransebeş fiind reluat după ce a fost întrerupt timp de o oră, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1342 afișări
Imaginea articolului Două persoane au fost lovite de tren în judeţul Timiş. Traficul feroviar, întrerupt între Lugoj şi Caransebeş, reluat

Două persoane au fost lovite de tren în judeţul Timiş. Traficul feroviar, întrerupt între Lugoj şi Caransebeş

UPDATE: Cele două persoane rănite în urma accidentului feroviar din Lugoj, o femeie de 80 de ani şi un bărbat de 89 de ani, au fost transportate în stare gravă la Spital. Poliţiştii spun că cei doi au traversat calea ferată prin loc nepermis, iar în urma incidentului, circulaţia a fost blocată o oră.

Ionuţ Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că cele două persoane accidentate sunt în stare gravă, după ce au fost surprinse de tren când traversau calea ferată prin loc nepermis.

Un bărbat de 89 de ani şi o femeie de 80 de ani au încercat să traverseze calea ferată în zona străzii Ghiocelului din Lugoj, printr-un loc nepermis fiind surprinşi şi accidentaţi de un tren de marfă care circula pe ruta Lugoj-Caransebeş. În urma accidentului a rezultat rănirea celor două persoane, acestea fiind transportate de urgenţă la Spitalul Municipal Lugoj, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Circulaţia feroviară a fost întreruptă aproximativ o oră, fără a se înregistra întârzieri de trenuri”, a spus Sârbu.

Potrivit acestuia, circulaţia feroviară a fost reluată, iar în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Surse medicale au precizat că bărbatul rănit este în stare critică.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a informat că trenul 80450 Timişoara – Caransebeş a accidentat două persoane în zona staţiei CF Lugoj, la o trecere pietonală improvizată.

Două persoane au fost rănite grav într-un accident de tren care a avut loc sâmbătă, în zona staţiei Lugoj, trafcul feroviar între Timişoara şi Caransebeş fiind întrerut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici