Două persoane au fost rănite după ce un lift de la Spitalul Municipal Orşova s-a prăbuşit

Două persoane au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, după ce un lift de la Spitalul Municipal Orşova s-a prăbuşit de la etajul al doilea al unităţii medicale, victimele fiind transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

433 afișări
Imaginea articolului Două persoane au fost rănite după ce un lift de la Spitalul Municipal Orşova s-a prăbuşit

Două persoane au fost rănite după ce un lift de la Spitalul Municipal Orşova s-a prăbuşit (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Nicolae Lohon, liftul, în care se aflau doi muncitori care executau lucrări la ascensor, s-a prăbuşit de la etajul al doilea al Spitalului Municipal Orşova.

Lohon a precizat că în momentul incidentului, patru poliţişti se aflau în unitatea medicală pentru o cercetare, ei fiind cei care au auzit strigătele de ajutor ale victimelor şi care au intervenit pentru a le acorda primul ajutor.

La faţa locului au ajuns pompieri de la Detaşamentul Orşova şi două echipaje de la Substaţia de Ambulanţă Orşova.

Asistenta uneia dintre ambulanţele ajunse la locul incidentului, Sabina Mihart, a declarat că cele două persoane au fracturi la membre şi traumatisme, fiind transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Cei doi bărbaţi sunt angajaţi ai unei firme din Ploieşti, care se ocupă cu întreţinerea lifturilor, a precizat Nicolae Lohon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici