Două persoane au murit după ce taxiul în care se aflau s-a izbit de un TIR, în Prahova

Două persoane au murit, în noaptea de miercuri spre joi, după ce taxiul în care se aflau s-a izbit, pe DN1, în dreptul localităţii Nistoreşti, judeţul Prahova, de un TIR încărcat cu 4 tone de orz , transmite corespondentul MEDIAFAX.

2083 afișări
Imaginea articolului Două persoane au murit după ce taxiul în care se aflau s-a izbit de un TIR, în Prahova

Două persoane au murit după ce taxiul în care se aflau s-a izbit de un TIR, în Prahova

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs la kilometrul 101, în dreptul localităţii Nistoreşti, unde un taxi care se deplasa pe sensul Sibiu către Bucureşti a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR încărcat cu patru tone de orz.

"Taxiul se deplasa către Bucureşti. A intrat pe cotrasens, într-o zonă în care era o uşoară curbă la dreapta. A intrat în TIR-ul care mergea de la Buzău spre Braşov" a declarat, corespondentului MEDIAFAX, şeful Poliţiei Rutiere Prahova, Adrian Iacob.

Impactul a fost extrem de puternic, iar cele două persoane care se aflau în taxi au murit pe loc.

"Şoferul taxiului şi ocupantul, o femeie, au murit pe loc. Nu se cunosc deocamdată cauzele acestui accident. Întrucât coliziunea a avut loc pe benzile de lângă axului drumului, circulaţia a fost restricţionată pe câte o bandă, pe fiecare sens, aproximativ patru ore", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Marian Popescu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

Şoferul taxiului avea 65 de ani şi era din Avrig, judeţul Sibiu. Femeia din maşină avea 37 de ani şi era tot din Sibiu.

Potrivit Poliţiei Prahova, în acest caz s-a deschis un dosar penal.

Surse judiciare au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că şoferul taxiului a fost găsit cu o brichetă în mână.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici