Două persoane au murit, iar alte cinci au fost spitalizate în urma unui accident petrecut la Slatina

Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite într-un accident rutier produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul european E 574, la intrarea în municipiul Slatina, printre răniţi aflându-se şi doi copii în vârstă de patru şi cinci ani.

43 afișări
Imaginea articolului Două persoane au murit, iar alte cinci au fost spitalizate în urma unui accident petrecut la Slatina

Două persoane au murit, iar alte cinci au fost spitalizate în urma unui accident petrecut la Slatina (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului (IPJ) Olt, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Slatina, care conducea un autoturism din direcţia Piteşti, a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un alt autovehicul, care circula regulamentar.

În urma impactului, şoferul autoturismului care a provocat accidentul şi un pasager din cea de-a doua maşină au murit pe loc.

De asemenea, cinci persoane, între care doi copii în vârstă de patru şi cinci ani, au fost rănite, fiind duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici