Două persoane decedate după ce o motocicletă s-a lovit de un autocar plin de turişti ucrainieni

După persoane au murit, duminică, pe un bulevard din Suceava, după ce au fost implicate într-un accident de circulaţie, victimele, aflate pe o motocicletă, rămânând prinse sub roţile din spate a unului autocar plin cu turişti ucrainieni, între care şi 20 de copii-transmite corespondentul Mediafax.

2753 afișări
Imaginea articolului Două persoane decedate după ce o motocicletă s-a lovit de un autocar plin de turişti ucrainieni

Două persoane decedate după ce o motocicletă s-a lovit de un autocar plin de turişti ucrainieni

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, accidentul de cirulaţie, soladat cu decesul a două persoane a avut loc pe un bulevard din municipiul Suceava, după ce un autocar în care se aflau 67 de pesoane, între care 20 de copii şi o motocicletă s-au cioncit.

În urma impactului, persoanele aflate pe motocicletă au rămas prinse sub roţile din spate ale autocarului, fiind extrase de echipajele de descercerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi declarate decedate la faţa locului.

“La locul accidentului intervine Detaşamentul de Pompieri Suceava cu modulul SMURD – un echipaj de descarcerare grea, o descarcerare mică, o ambulanţă SMURD şi Serviciulul Judeţean de Ambulanţă Suceava cu o ambulanţă. Accidentul rutier a avut loc între un autocar şi o motocicletă. Au rezultat două victime, prinse sub rotile autocarului şi având leziuni incompatibile cu viaţa. În autocar se aflau 67 persoane, din care 20 copii.

Toţi sunt de naţionalitate ucraineană şi nu au avut nevoie de monitorizare pe linie medicală” a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Ionuţ Cobziuc .

În acest caz poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Suceava au declanşat o anchetă şi urmează să stabilescă cum s-a petrecut accidentul şi cine este vinovat de producerea acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici