Două persoane din Dâmboviţa au ajuns la spital după o explozie într-un bloc

Două persoane, soţ şi soţie, au fost rănite, miercuri, în urma unei explozii într-un bloc din oraşul Fieni, judeţul Dâmboviţa. Toţi locatarii au fost evacuaţi.

409 afișări
Imaginea articolului Două persoane din Dâmboviţa au ajuns la spital după o explozie într-un bloc

Două persoane din Dâmbăviţa au ajuns la spital după o explozie într-un bloc

Potrivit ISU Dâmboviţa, explozia din blocul din Fieni nu a fost urmată de incendiu şi s-a produs în bucătăria unui apartament.

„S-au evacuat locatarii din imobil. O persoană din apartamentul afectat are cu arsuri la nivelul capului, a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital. Soţia victimei, care era paralizată, a fost evacuată de pompieri şi preluată de un echipaj SMURD. Soţia are atac de panică, iar soţul are arsuri la nivelul feţei şi toracelui, dar nu grave”, au transmis reprezentanţii ISU Dâmboviţa.

La faţa locului sunt şi reprezentanţi ai societăţii de distribuţie a gazelor, care analizează situaţia.

Potrivit primelor verificări, structura imobilului nu a fost afectată, însă la bucătăria apartamentului a fost dislocată fereastra o mică parte dintr-un perete interior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici