Două persoane, rănite grav în urma unui accident pe autostrada Bucureşti - Ploieşti

Două persoane au fost rănite grav pe autostrada Bucureşti-Ploieşti, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un autotren care transporta autovehicule şi care era oprit pe banda de urgenţă, la faţa locului fiind necesară şi intervenţia unui elicopter SMURD.

465 afișări
Imaginea articolului Două persoane, rănite grav în urma unui accident pe autostrada Bucureşti - Ploieşti

Două persoane, rănite grav în urma unui accident pe autostrada Bucureşti - Ploieşti (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit unor oficiali ai Poliţiei Române, accidentul a avut loc la kilometrul 21 al autostrăzii A3 Bucureşti - Ploieşti, în jurul orei 10.45, după ce un autoturism Renault, în care se aflau două persoane, s-a ciocnit violent cu semiremorca unui ansamblu de vehicule oprit pe banda de urgenţă.

În urma impactului, şoferul şi pasagera din dreapta, ambii persoane în vârstă, au fost răniţi grav, una dintre victime fiind încarcerată.

La faţa locului au intervenit poliţişti, un echipaj de descarcerare, o ambulanţă şi un elicopter SMURD care a aterizat pe autostradă.

Circulaţia în zona producerii accidentului a fost oprită timp de aproximativ 15 minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici