Două persoane rănite şi cinci maşini distruse în urma unui incendiu la un service auto în Braşov | FOTO

Două persoane au fost rănite şi cinci maşini au fost distruse, marţi, în urma unui incendiu produs la un service auto din Braşov.

4447 afișări
Imaginea articolului Două persoane rănite şi cinci maşini distruse în urma unui incendiu la un service auto în Braşov | FOTO

Două persoane rănite şi cinci maşini distruse în urma unui incendiu la un service auto în Braşov | FOTO

Reprezentanţii ISU Braşov au transmis că incendiul se manifestă la un service auto în zona Bartolomeu, iar pentru stingerea flăcărilor intervin două autospeciale cu apă si spumă şi o autoscară.

În urma incendiului, două persoane au fost rănite, iar pentru a le fi acordat primul ajutor intervin şi două echipaje SMURD.

În interiorul service-ului auto erau cinci maşini, la care nu s-a putut ajunge deocamdată, din cauza fumului dens, însă, din primele date, acestea au fost distruse.

La ora transmiterii ştirii nu se cunoaşte cauza incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici