Două persoane, una din Vrancea, alta din Arad, au murit la puţin timp după ce au votat

Un bătrân de 66 de ani din judeţul Vrancea, cunoscut cu probleme cardiace, a murit, duminică, la scurt timp după ce a votat, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

169 afișări
Imaginea articolului Două persoane, una din Vrancea, alta din Arad, au murit la puţin timp după ce au votat

Un bătrân de 66 de ani din Vrancea a murit la puţin timp după ce a votat (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Incidentul s-a produs în localitatea Bârseşti.

Bătrânul a mers la vot, iar la puţin timp după aceea a căzut în stradă, la aproximativ o sută de metri de secţia de votare.

Medicii sosiţi de urgenţă la faţa locului au constatat că bărbatul a decedat.

Arad: Un bătrân a murit după ce a ieşi de la vot

Un bătrân în vârstă de 75 de ani din Arad a murit, duminică, la câteva minute după ce a votat la alegerile prezidenţiale, el prăbuşindu-se la aproximativ 200 de metri de secţia de votare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc lângă secţia de votare nr. 73 de pe strada Ilarion Felea din municipiul Arad, unde un bărbat de 75 de ani a căzut pe stradă, la aproximativ 200 de metri distanţă de secţia de votare din care ieşise.

Martorii care l-au văzut pe bătrân căzând pe trotuar au sunat la 112, însă medicii sosiţi la faţa locului nu l-au putut salva pe bătrân, fiind declarat decesul. Medicii au afirmat că, cel mai probabil, bătrânul a făcut infarct.

Un incident similar a avut loc în faţa secţiei de votare nr. 2 din centrul Aradului, unde un bătrân de 80 de ani s-a prăbuşit pe stradă. Medicii l-au dus la spital, unde s-a constatat că este în evidenţe cu probleme cardiace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici